Albert Blotenburg

Na dat ik al drie keer heb mee gedaan als loper bij run4care, had ik naar een jaar rust weer het idee om mee te doen en de kar te trekken. Ik vind het doel van de Roparun ( lopen voor kanker ) een geweldig idee. Zo kan je toch mee helpen met de mensen om hun laatste dagen van hun leven iets makkelijker te maken.

Groet Albert
Tot 8 juni bij de start

Ester, Naomi en Bel-ange Blotenburg

Steun en liefde vanuit de omgeving is voor kankerpatiënten van levensbelang bij hun gevecht tegen kanker en hun herstel. Naast de steun van de omgeving zijn financiële middelen van belang. Graag doen wij mee! En helpen wij bij ons gezamenlijke gevecht tegen kanker. Dit jaar zal ik mijn steentje bijdragen door het team te voorzien van gezond eten/drinken en zal ik de catering organiseren samen met mijn pleegdochter Bel-ange en dochter Naomi Blotenburg.

Martin Overdijkink

Het wordt mijn vierde keer dat ik meedoe met de Roparun en het blijft een bijzondere ervaring. Het sportieve aspect in combinatie met de begeleiding, maakt dit een uniek evenement met als belangrijkste doel zoveel mogelijk geld op te halen voor palliatieve zorg. Ik voel mij bevoorrecht dat ik op deze manier een steentje bij kan dragen en zo de mensen die deze zorg zo enorm hard nodig hebben, een steuntje in de rug te kunnen geven. Samen met mijn vrouw doen wij hieraan mee omdat ook wij in onze nabije omgeving dierbaren aan deze rotziekte verloren hebben. Mijn vrouw zal gaan fietsen en zo de lopers begeleiden en ik ga mee als chauffeur en teamcaptain. Wij vertrekken dit jaar wederom vanuit Hamburg en hopen in de nacht van zondag op maandag de remise te passeren van de brandweerkazerne te Ede. Wij zien jullie natuurlijk graag bij de doorkomst in Ede! Zonder jullie financiële bijdrage kunnen wij de mensen niet helpen die deze zorg zo hard nodig hebben. Steun ons door te donoren en help ons mee een stukje zorg bij deze mensen weg te nemen. Wij gaan ervoor om nog meer geld op te halen dan het afgelopen jaar. Help jij ons mee dit doel te bereiken?

Jeannette Eikelboom

Mijn naam is Jeannette Eikelboom (54 jaar) en ik ben een van de deelnemers van team003 die onder de naam Run4Care uit Ede op 8 juni 2019 in Hamburg zal starten. Waarom ik de Stichting Roparun een warm hart toedraag? De afgelopen 25 jaar heb ik veel dierbaren verloren aan de gevolgen van kanker. Van zo dichtbij meemaken wat deze vreselijke ziekte met een mens doet is enorm heftig, want je staat compleet machteloos. Tegelijkertijd maakt het je ook keer op keer bewust van het feit dat gezondheid toch écht je grootste rijkdom is! Naast jaren doneren aan KWF kankerbestrijding, wilde ik op een bepaald moment ook écht iets gaan doen. In 2014 kwam ik in contact met de Stichting Roparun en ben ik vrijwilliger geworden bij Stichting Run4Care in Ede. Run4Care is een van de 334 teams die dit jaar aan de start zullen verschijnen. Samen met mijn man hebben wij de eer om onderdeel uit te mogen maken van dit fantastische team. Mijn man zal dit jaar meegaan als chauffeur en teamcaptain en ik zal wederom als fietser de lopers begeleiden. In 2018 waren er 309 deelnemende teams die gezamenlijk maar liefst 5.144.412 euro wisten binnen te halen voor de goede doelen van de Stichting Roparun. Help jij mij/ons om daar in 2019 overheen te gaan? Alvast hartelijk dank voor je support!

Ronald Mout

Waarom ik meedoe? Wel, ik kreeg halverwege vorig jaar van een van de teamleden de vraag of ik mee wilde doen. En aangezien ik fanatiek de fiets en hardloopsport beoefen, voelde ik mij zeer vereerd. Ik doe voor de eerste keer mee. En dat betekent een onbekende confrontatie met mezelf aangaan. Mezelf tegenkomen. Maar ook intensief voor een korte tijd samenwerken met voor mij hoofdzakelijk nog vrij onbekende, maar zeer sportieve mensen. Toch wil ik een tweede reden niet ongenoemd laten. Mooi natuurlijk, zo'n uitdaging waarin je met jezelf in gevecht gaat, maar de Roparun doe je gewoon voor een ander. Voor hem of haar die er niet voor kiest getroffend te worden door deze ongeneselijke en dodelijke ziekte. Ik denk daarbij ongewild terug aan ons toen jongste koorlid van een gospelkoor waar ik lange tijd geleden lid van was. Nog geen eens volwassen, moest hij de strijd tegen hotchkin opgeven, geliefden in ontreddering achterlatend. Zolang de mensheid niet bij machte is om genezing te garanderen, zie ik het voor mij als morele plicht om een -zij het een klein- aandeel te leveren in het verbeteren van de kwaliteit van leven voor deze medemens.

Carolien Bakker

Mijn passie voor mensen is een belangrijke drijfveer voor mijn werk als psycholoog. Met mijn passie voor sport laad ik mijn batterij weer bij . Beide passies worden vervuld door deel te nemen aan de RopaRun als fietser. Ik heb er zin in!

Francis Naron

Buiten deze grote sportieve uitdaging waarbij we met zijn allen samen een flinke prestatie neerzetten vind ik het een mooi initiatief dat ik op deze manier een bijdrage kan leveren om het leven van mensen in hun laatste fasen het zo aangenaam mogelijk te maken.

Johan Derriks

Vorig jaar voor het eerst als invaller meegedaan aan de Roparun. Een ervaring voor het leven. Zoveel saamhorigheid, sportieve prestaties en dankbaarheid. Dit jaar ben ik gevraagd om nog een keer mee te doen en die vraag heb ik met beide handen aangegrepen. Meedoen met de Roparun is een win-win situatie. Je doet het voor het goede doel, voor een mooi en sportief weekend samen met Roparunners van team 003. Dankbaar dat je iets kan doen voor mensen in je omgeving, mensen die je kent maar ook de mensen die je niet kent. Dankbaar dat jezelf gezond bent, iets wat kostbaar is maar waar je zo snel niet aan denkt.

Ron Vinck

Ik vind het leuk om jullie te helpen bij dit goede doel. Naast mijn functie als (vrijwillig) chauffeur bij de dierenambulance op zaterdagmorgen, vind ik het ook belangrijk dat er gelden zijn om zieke mensen meer te bieden dan alleen medische hulp, zodat hun (geestelijke) kwaliteit van leven op een hoger niveau kan komen.

Erwin Artz

Als mijn prestaties op sportgebied kunnen helpen bij het toevoegen van levenstijd, plezier en een verbeterd welzijn aan mensen die direct en indirect in aanraking geweest zijn met kanker, dan is het minst wat ik kan doen mijzelf honderd procent inzetten en daar nog een schepje bovenop te doen.

Justin van Zeeland

Ik doe dit jaar voor de zesde keer mee als loper. Mijn moeder en beide schoonouders zijn helaas aan kanker overleden. Daarom weet ik ook dat de zorg in de laatste weken zo belangrijk is. Zodat er nog zo lang mogelijk kwaliteit van leven is. Dat is waarom ik met de Roparun meedoe. Wil je ons ook steunen doe dan een donatie op ons team via de button boven aan de pagina.